Yaşlılar Haftası

Bayburt Valisi Hasan İpek, eşi Gülten İpek ile birlikte yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Bayburt Valisi Hasan İpek, eşi Gülten İpek ile birlikte yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

İpek ve eşi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Zahit Mahallesi'nde yaşayan Süleyman (83) ve Servet Vurulmuş'u (75) ziyaret ederek bir süre görüştü. İpek, Vurulmuş çiftine çeşitli hediyeler verdi.

Veysel Efendi Mahallesi'nde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Meşkure Tuğrul'u da ziyaret eden İpek ve eşi, sorunlarını dinledi.

Vali İpek, yaşlıların günlük hayatını zorlaştıran koşulların kolaylaştırması gerektiğini belirterek, "Yaşlılarımızın huzurlu ortamda yaşamalarını sağlamalıyız. Bu kapsamda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 395 yaşlımıza yardım yapılıyor. 781 yaşlımıza da yaşlılık maaşı adı altında maaş veriliyor" dedi.

Reklam
Reklam

Ocak ayında hizmete giren huzurevinde 15 yaşlının bakım ve rehabilitasyon hizmeti aldığını ifade eden İpek, "İlimizde yatağa bağımlı yaşlı hastalarımıza evlerinde tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarını sağlamak üzere Evde Bakım Hizmeti veriliyor. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmalıdır" diye konuştu.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: