Yaşlılar Haftası

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, yaşlılar sayesinde geçmiş, bugün ve gelecek arasında kurulan bağın, ülkenin daha güçlenmesine katkı sağlayacağını

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, yaşlılar sayesinde geçmiş, bugün ve gelecek arasında kurulan bağın, ülkenin daha güçlenmesine katkı sağlayacağını bildirdi.

Özbek, yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin yaşlısına karşı hürmet eden, saygı gösteren ve sevgiyle yaklaşan bir kültüre sahip olduğunu belirterek, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası'nın toplumu bugünlere ulaştıranların saygınlıklarının korunması, karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunlarının belirlenmesi, çözüm yollarının aranması ve kamuoyunun konuya duyarlılığının sağlanması açısından önemli olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Toplumu bugünlere ulaştıran yaşlıların ekonomiye, kültüre ve yeni nesillere katkılarının bilincinde olarak tüm büyüklerin Yaşlılar Haftası'nı kutlayan Özbek, şunları kaydetti:

"Toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtmaları, milli kültür ve medeniyet değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları dolayısı ile değerli büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bizler büyüklerimize, anne ve babalarımıza hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz."

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: