Yaşlılar Hizmet Merkezi üyeleri, Kızılcahamam’ı gezdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi üyeleri, Başkent'in turistik ilçesinden Kızılcahamam’ı gezdi. Dünya Yaşlılar Günü...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi üyeleri, Başkent'in turistik ilçesinden Kızılcahamam’ı gezdi. Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle düzenlenen etkinlikte merkez üyeleri, hem şifalı sulardan faydalandı hem de yöresel tatları denedi.
Kızılcahamam etkinliğine Ankara’da yaşayan 60 yaş ve üstü 80 üye katıldı. Özellikle kaplıcalarıyla meşhur Kızılcahamam’ı görme şansı bulan yaşlılar, günün ilk saatlerinde sıcak suyun tadını çıkardı. Ankara Konak’ta yemek yiyen merkez üyeleri, küçük bir şehir turu yaparak çarşıda zaman geçirdi. Yaşlılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür etkinlikleri sık sık gerçekleştirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Yaşlılara Hizmet Merkezi, yaşlıların ev ortamlarında desteklenmeleri ve toplumdan soyutlanmadan yaşamlarına devam etmelerini amaçlıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz