Yaşlılar Ve Gençler Evi'nde Restorasyon Ve Mescit Çalışmaları Tamamlandı

Zonguldak Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından, Yaşlılar ve Gençler Evi'nde başlatılan çalışmalar tamamlandı....

Zonguldak Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından, Yaşlılar ve Gençler Evi'nde başlatılan çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar sonucu şadırvan ve mescit vatandaşların hizmetine açılırken, tuvaletler de yenilendi.

Ereğli’de 2002 yılından bu yana hizmet veren Yaşlılar ve Gençler Evi, belediye bünyesinde yeni kurulan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne kısa süre önce devredilmişti. Müdürlük yetkilileri, Yaşlılar ve Gençler Evi'nde yaptığı incelemelerin ardından eksikleri belirlemiş ve Aralık ayında başladığı yenileme çalışmaları kısa süre önce tamamladı. Yapılan çalışmaların ardından, vatandaşların namazlarını kılabilecekleri mescit alanı ve şadırvan faaliyete geçirildi. Tuvaletlerin de yenileme çalışması tamamlandı.

Reklam
Reklam

Okuma, dinlenme ve sohbet odaları gibi odaların da bulunduğu Yaşlılar ve Gençler Evi'nde önümüzdeki günlerde de farklı çalışmalar yapılacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü İsmail Başel, yapılan çalışmalarda Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatı ile üst katta bulunan makam odasını mescit yaptıklarını ve tamamlanan çalışmaların ardından ilerleyen günlerde de yeni çalışmaların başlayacağını söyledi.

Başel, “Bizim müdürlüğümüz yeni bir müdürlük. Yaşlılar ve Gençler Evi de bize bağlı çalışmaktadır. Bize devredilen birimler içerisinde en çok hassasiyet gösterilmesi gereken birim olduğu kanaatine vardık. Burada insanımıza yakışır lavabolar yoktu. Bunları yaptık. Daha sonra gelenlerin emekli ve belirli bir yaş sınırı üzerinde olduğunu görünce şadırvan ve mescit yapılmasıyla ilgili olarak çalışmaları başlattık. Şadırvan ve mescit çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte çok olumlu tepkiler aldık. Şu anda bulunduğumuz oda başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın makam odasıydı. Onun da emri ile burayı da mescit olarak kullanıyoruz. Bundan sonra da Yaşlılar ve Gençler Evi'nde yeni ve farklı çalışmalara imza atacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: