"Yaşlılara Saygı Haftası"

Aile ve Sosyal Politikalar Diyarbakır İl Müdürü Hidayet Bozkurt, vazifelerinin dezavantajlı grupta bulunan insanlara sahip çıkma olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Diyarbakır İl Müdürü Hidayet Bozkurt, vazifelerinin dezavantajlı grupta bulunan insanlara sahip çıkma olduğunu söyledi.

"Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Diyarbakır İl Müdürlüğü, Melik Ahmet Toplum Merkezi Müdürlüğü'nce bir lokantada yemekli etkinlik düzenlendi.

Yemekte konuşan, Bozkurt, sosyal etkinlik kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Arkadaşlarımız kendi mahallelerinde bulunan yaşlılarımızı kendi evlerinde ziyaret ettiler. Onlardan sağlıklı olanları böyle bir etkinlikte bir araya getirdiler. Sağlıkları yerinde olmayanlara da bu anlamda kurum ve kuruluşlarımızın hediyelerini takdim ettiler. Geçmişine sahip çıkmayan toplumun, geleceğine de sahip çıkmayacağı kanaatindeyiz. Bakanlık olarak vazifemiz de yaşlılarımıza, büyüklerimize ve dezavantajlı grupta bulunan insanlarımıza sahip çıkmak, onları desteklemektir" dedi.

Reklam
Reklam

Bozkurt, bu tür çalışmalarının devam edeceğini ve kentteki bütün yaşlıları, bütün büyükleri bu şekilde bir araya getirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Ahmet Kaplan - Veysel Narlayan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: