Yaşlılara Saygı Haftası-Görele'de Bir Grup Öğrenci Yaşlılar Haftası Dolayısıyla, 89 Yaşındaki GülsümBektaş'ı Evinde Ziyaret Etti

Görele'de bir grup öğrenci, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçede yaşayan 89 yaşındaki Gülsüm Bektaş'ı evinde ziyaret etti.

Görele'de bir grup öğrenci, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçede yaşayan 89 yaşındaki Gülsüm Bektaş'ı evinde ziyaret etti.

Hasan Ali Yücel İlkokulu İzci Grubu, ilçeye bağlı Sayfiye Mahallesi'nde oturan Bektaş'ın evine gitti.

İzci grubu lideri Hüsamettin Dalgıç, bu günlerin mimarı olan yaşlıların geçmiş ile bugün arasında bir köprü vazifesi kuran en değerli varlıklar olduğunu söyledi.

Hayatlarını ülkeye ve topluma hizmet etmek için adayan yaşlıların rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmelerinin en doğal hakları olduğunu vurgulayan Dalgıç, "Bugün yaşlılarımıza göstereceğimiz saygı ve onların sıkıntılarının giderilmesi konusundaki çabalarımız, kendi yaşlılık dönemimizde karşımıza çıkacaktır. Yaşlılarımız sadece bu günlerde değil, her zaman hatırlanmalıdır" dedi.

Reklam
Reklam

İzcileri evinde kabul eden Gülsüm Bektaş ise minik izciler tarafından hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu belirterek, "İnsan yaşlandığında birçok faaliyetten uzak kaldığı gibi dertleşecek, konuşacak bir ses arıyor. Böyle bir günde minik izciler tarafından hatırlanmak çok güzel bir duygu. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Kamil Yılmaz / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz