Yaşlılardan Atık Sahasına İnceleme Gezisi

Çanakkale Belediyesi Troia Sosyal Yaşam Evi Yaşlıdan Yaşlıya Destek Grubu üyesi 50 yaş üstü yaklaşık...

Çanakkale Belediyesi Troia Sosyal Yaşam Evi Yaşlıdan Yaşlıya Destek Grubu üyesi 50 yaş üstü yaklaşık 20 kişi, ÇAKAB tarafından işletilen Düzenli Depolama Alanı ve Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi'ni ziyaret etti.

20 kişilik grup, Sosyal Hizmet Uzmanı Erdal Akkol ve Grup Sorumlusu Oya Gençoğlu ile birlikte, ÇAKAB tarafından işletilen Düzenli Depolama Alanı ve Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi'ni ziyaret etti. İlk olarak Düzenli Depolama Alanı'nı ziyaret eden grup üyelerine, toplanan çöplerin hangi işlemlerden geçirildiği gösterildi. Ardından Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi'ni ziyaret eden grup üyelerine, çevrenin korunması ve doğal kaynakların devamlılığına katkıda bulunmak amacıyla Çanakkale’de toplanan ambalaj atıklarının tesise girişinden çıkışına kadar hangi aşamalardan geçtiği işletmeci firmanın sorumlusu Çevre Mühendisi Başak Uysal tarafından ayrıntılı olarak anlatıldı. Bilgilendirme gezisinde ayrıca katılımcıların ambalaj atıklarına ilişkin soruları da cevaplandırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz