Yaşlıların siyah beyaz fotoğraf sergisi ilgi odağı oldu

Adana'da Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi binasında yer alan VIP Fuayesi'nde siyah beyaz...

Adana'da Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi binasında yer alan VIP Fuayesi'nde siyah beyaz fotoğraf sergisi açıldı.

Yaşlılarla Dayanışma Derneği Başkanı Neşe Kayrın, derneklerinin Adana’da yaşayan ve hiçbir kurumda kalmayan yaşlıları koruma ve kollama amacıyla kurulduğunu söyledi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla siyah beyaz fotoğraf sergisi açtıklarını aktaran Kayrın, “Bu sergiye katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne, Klikya Fotoğraf Grubu’na ve Acıbadem’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Kayrın, Adana’nın 'yaşlı dostu kent' olmasını istediklerini belirterek, bu konuda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’dan da destek istedi.

Sergiyi gezen Zihni Aldırmaz da, ‘Ortak Akıl Toplum Projesi’ kapsamında değerlendirdiği öneriyi yerinde bulduğunu belirterek, dernek yönetiminde konuyla ilgili proje hazırlamasını istedi.

Yaşlı yerine 'tecrübeli ve bilgi birikimi olan insan' ifadesi kullanılmasının daha yerinde olacağını belirten Aldırmaz, “Tahsille, ya da parayla birçok şey elde edilebilir. Ama tecrübe zamanla, yaşayarak kazanılır. Bu anlamda yaşlı diye ifade edilen grup muhteşem bir hazinedir. Bunun kıymetini bilmek lazım.” şeklinde konuştu. Aldırmaz, sergide yer alan siyah beyaz fotoğraflardan oldukça etkilendiğini de ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: