Yat Kulübü Başkanları Bir Araya Geldi

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından Muğla’da bulunan yat kulüplerinin katılımıyla “ Yat Kulüpleri...

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından Muğla’da bulunan yat kulüplerinin katılımıyla “ Yat Kulüpleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker Başkanlığında yapılan toplantıya Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü Başkanı Ömer Karacalar, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Başkanı Cem Tekdağ, Göcek Yat Kulübü Başkanı Göker Tuncay, kulüp sekreteri Sibel Akboyun ve Era Bodrum Yelken Kulübü Başkanı Erman Aras katıldı.

Muğla’da Yelken ve Yat kulüplerinin sıkıntılarının ele alındığı toplantıda, faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının faydalı geçtiğini söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “İlimiz yat kulübü başkanlarımızla yaptığımız toplantı, 2014 yılındaki faaliyetlerimizi olumlu yönde etkileyecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: