Yat Limanı’nda Müzik Dinletileri Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yat Limanı’nın yenilenen yüzüyle canlılık kazanması amacıyla Yat Limanı’nda Müzik Dinletileri devam...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yat Limanı’nın yenilenen yüzüyle canlılık kazanması amacıyla Yat Limanı’nda Müzik Dinletileri devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkalığı tarafından Kaleiçi Yat Limanı’nda Müzik Dinletileri yoğun ilgi görüyor.

14 Eylül’de ilki düzenlenen etkinlikte Yenimahalle Kültür Merkezi’nden Grup Nefes sahne alırken, 21 Eylül’de ise Büyükşehir Belediyesi Ritim Grubu, Yat Limanı’nda Antalyalılarla buluşmuştu.

Yat Limanı Müzik Dinletileri etkinlikleri kapsamında 28 Eylül’de ise Sanat ve Kültür Derneği Müzik ve Dans Grubu sahne alacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: