Yat Şenliğine Rus Dansçı Kızlardan Gösteri

Mehmet OKUR/SİLİFKE Yat sezonunun başlaması nedeniyle Kaymakamlık himayesinde Taşucu Yat Limanı'nda düzenlenen şenliğe Kaymakam Şevket Cinbir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı

Mehmet OKUR/SİLİFKE Yat sezonunun başlaması nedeniyle Kaymakamlık himayesinde Taşucu Yat Limanı'nda düzenlenen şenliğe Kaymakam Şevket Cinbir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Özcan, Taşucu Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Mustafa Söylemez, Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı.
Şenliğinde açılış konuşmasını yapan Kaymakam Cinbir, Taşucu'nun, Silifke'nin turizmdeki kalbi olduğunu söyledi. Silifke'nin doğal güzellikleri ve tarihi eserleri ile yerli ve yabancı turistleri büyülediğini ifade eden Cinbir, "Silifke; tarihi eserleri, yetiştirdiği meyve ve sebzeleri ve turizmi ile kendine yetecek ve dünya ile paylaşabilecek bir potansiyele sahip. Bu yaz sezonu yat işletmecilerine, turizmcilere hayırlı uğurlu gelmesini diliyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Ulu Resort Otel Rus Dans Grubu sahne aldı. Rus dansçıların ardından sahneye çıkan akrobat kadın, hareketleriyle izleyenlerin ilgisini çekti.
Şenliğe katılanlara balık ekmek ve meşrubat ikram edilirklen, protokol üyeleri ve vatandaşlar da mini bir yat turu yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: