Yatağan Myo Öğrencilere Tanıtıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emre Naci Altun ve okulda...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emre Naci Altun ve okulda görev yapan öğretim görevlileri Yatağan Gazi Anadolu Lisesi’nde ve Yatağan METEM’de düzenlendikleri seminerler ile öğrencilere okul ve programlarını tanıttı.

Yatağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emre Naci Altun, Yatağan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Kerim Bender, İnşaat Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Ezgi Seyfioğlu, Elektrik Programı Öğretim Üyesi Altan Kalay ve Doğal Yapı Taşları Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Cenk Doğu’dan oluşan heyet dün Yatağan Gazi Anadolu Lisesi’nde sınava girecek öğrencilere, okul ve okulda eğitimi verilen programları tanıtım amaçlı bilgilendirme semineri verdiler. Gazi Anadolu Lisesi Salonu’nda düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme semineri Okul Müdürü Süleyman Kahraman’ın açılış konuşması ile başladı. Okul Müdürü Süleyman Kahraman’ın ardından öğrencilere Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan MYO Müdürü Doç. Dr. Emre Naci Altun; “Yatağan Meslek Yüksekokulu olarak 3 programda eğitim veriyoruz. Bu programlardan ikisinde ikinci öğretim de yapılıyor. Bu semineri düzenlememizin amacı yaklaşan tercih süresinde sizlere katkıda bulunmak. Üniversitemiz eğitimin yanı sıra kültürel ve sosyal alanda da çok ileri seviyede, okullarımız sizlerle renkleniyor. Sizlerin değerinizi biliyoruz, sizler bizim için önemlisiniz. Herkesin hedefi yüksek ama meslek yüksekokullarını da tercih etmelisiniz. Meslek yüksekokulu mezunları birçok 4 yıllık fakülte mezunlarından daha iyi ücret alıyor. Meslek yüksekokulu seçmeniz durumunda DGS (Dikey Geçiş Sınavı) var, bu sınavlara girerekte 4 yıllık eğitim alabilirsiniz. Yatağan Meslek Yüksekokulu mezunlarının %85 iş başarısı var. Bu bilgilerin yanı sıra daha fazla bilgi almak için de aileleriniz ile birlikte okulumuzu ziyaret edebilirsiniz. Bizler okulumuzda ciddi donanımlı kalifiye ara eleman yetiştiriyoruz. Bilgi birikimi ve iş konusunda iddialıyız” şeklinde konuştu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emre Naci Altun’un ardından okulda görevli öğretim üyeleri Ezgi Seyfioğlu, Altan Kalay ve Cenk Doğu öğrencilere kendi programları ile ilgili bilgiler verdiler. Öğretim görevlilerinin vermiş olduğu bilgiler sonrası toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: