Yatağan Protokolü Ormancılarla Buluştu

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeği ilçe protokolü ve orman...

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeği ilçe protokolü ve orman personelini bir araya getirdi.

Kozağaç Orman Yangın Ekip Binası’nda Orman İşletme Müdürlüğü tarafından organize edilen yemeğe, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Şahbaz, Bozüyük Belediye Başkanı Yaşar Gencel, Yatağan Orman İşletme Müdürü H. Hakan Zeybek, GELİ Müessese Müdürü Ercan Gebeş, AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz, daire amirleri, Orman İşletme bölge şefleri ve orman işçileri katıldı.

Reklam
Reklam

Yemekte konuşman Yatağan Orman İşletme Müdürü H. Hakan Zeybek, Köyceğiz’de meydana gelen helikopter kazası nedeniyle üzüntüsünü belirterek; “Bizler yapmış olduğumuz iş nedeniyle sürekli tehlike içindeyiz. İşletme Müdürlüğümüz olarak kazasız bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum, kazada ölen personele Allah rahmet eylesin” dedi.

Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’de,“Sürekli tehlike ile iç içe bir işiniz var, bu nedenle işiniz gerçekten de çok zor. Bugün burada sizlerle bu yemekte olmaktan çok mutluyum. İşletme Müdürlüğümüz de Müdür H. Hakan Zeybek’in göreve başlamasıyla işletme bir adım daha ilerleme kaydetti. İşletme Müdürümüze bu gayretli çalışmaları nedeniyle sizlerin huzurunda da teşekkür etmek istiyorum. Hepinize kazasız bir sezon ve hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.

7 gün 24 saat görev başında olan orman işçileri ise, “Ne kadar önemli bir görev yaptığımızın farkındayız. Bizler ormanları koruyarak gelecek nesillere, çocuklarımıza çok bir bir miras bırakıyoruz. Orman yangınlarına karşı tüm vatandaşlarımızın dikkatli olmasını istiyoruz. Her hangi bir duman görmeleri durumunda ücretsiz Alo 177 Orman Yangın İhbar hattını aramalarını istiyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: