Yatağanspor Evinde 1 Puana Razı Oldu

Pazar günü Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadyumu’nda İçmeler Belediyespor ile karşılaşan Yatağanspor saha avantajını kullanamadı....

Pazar günü Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadyumu’nda İçmeler Belediyespor ile karşılaşan Yatağanspor saha avantajını kullanamadı. Yatağanspor rakibi ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Muğla Süper Amatör Lig temsilcilerinden Yatağanspor ve İçmeler Belediyespor Pazar günü saat 14:00’de Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadyumu’nda karşılaştı. Maçta Yatağanspor saha avantajını kullanamayarak 1 puana razı oldu. Maç sonrası alınan beraberlik ile 12 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Lig’de Yatağanspor 5 puan ile 8. Sırada yer alırken rakibi İçmeler Belediyespor ise 3 puan ile 10. Sırada yer alıyor. Ligde ilk sırada oynamış olduğu 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Ortaca Belediyespor yer alıyor. Maç öncesi Yatağan Belediye Başkanı-Yatağanspor Kulübü Başkanı Hasan Haşmet Işık rakip takım futbolcuları ve hakemlere çiçek sundu.

Reklam
Reklam

Yatağanspor maçta zaman zaman rakibine karşı üstün bir oyun sergilese de karşılaşma 1-1’lik skor ile tamamlandı. Yatağanspor Kulüp Başkanı Hasan Haşmet Işık; “Rakibimize karşı saha avantajımızı kullanarak baskın oyun oynadık ama bu durumu skora yansıtamadık. Sporcularımızın gelecek maçlara iyi hazırlanarak daha iyi skorlar alacağına inanıyorum. Maçı izlemek için stadyuma gelen vatandaşlarımıza da takımımızı yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: