Yatak Odası İçin 5 İpucu

Prostitüsyon ile uğraşmadıkça, seks yaşamı konsepti size muhtemelen yabancı gelecektir. Tam olarak seks nedir? Tek bir amaç için seks - çocuk yapma.

Prostitüsyon ile uğraşmadıkça, seks yaşamı konsepti size muhtemelen yabancı gelecektir. Tam olarak seks nedir? Tek bir amaç için seks - çocuk yapma.

Hamile kalmaya çalışmaya başlamadıysanız; muhtemelen neden bahsettiğimiz hakkında bir fikriniz olmayacak. Fakat hamile kalmaya çalışıyorsanız ve bu düşündüğünüzden daha uzun zaman alıyorsa, seks dediğimizde neden bahsettiğimizi tam olarak bilirsiniz.

Normal şartlar altında, sırt masajını, mum ışığında yemek yemeği ve uzun özel konuşmaları içeren çiftler arasında olan baştan çıkarma oyunu vardır. Çoğu kadın için, cinsel ilişki, tango sonunda büyük bir çöküştür ve eşiyle olan hem fiziksel hem de duygusal etkileşimin en uç noktasıdır.

Reklam
Reklam

Seks, yeni bir top oyunudur. Sizin o eski sevgiliniz, yumurtladığında bir sinyal olarak ' işte zamanı geldi ' diye bağıran bir kadın ile yer değiştirir. Her şey birden bire değişir, eskiden çok önemli olan duygusal iletişim tamamen hiçe sayılır. Maalesef, üreme için yapılan seks sadece bir fiziksel bir sonuçtan ibarettir. Kocanız sizi çok sıcak davranırken, ön sevişmeyi atlayıp asıl olaya başlamasını söyleyecek kadar cesur olabilirsiniz.

Acemiler İçin Ön sevişme

Kocanız ilk önce sert bir şekilde doğrudan doğruya ilişkiye girerken, mantık olarak, 10 dakikadan daha kısa süre ilişki, cinselliğe karşı soğumaya başlayabilirsiniz.

Kocanızın birleşme eylemine karşı isteksizlik hissetmeye başladığınızda şaşırabilirsiniz. Ne zaman seks kocanız için olmak zorunda? Yumurtlamadan önceki günlerde, kocanız ayı kapanında kıstırılmış bir ayağa sahip olur ve siz en ufak bir ilgi gösterseniz bile cinsel ilişkiyi yönetmek zorunda olduğunu düşünürsünüz. Modunda olma, bir oksimorondu. Kocanızın ruh halinin ilişkiye girmeye uygun olmadığı bir zaman var mıdır?

Reklam
Reklam

Artık roller değişti. Duyarlı olan taraf o, seksi sek için isteyen taraf ise siz oldunuz. İlişkideki bu ani değişiklik, iki taraf arasındaki dengeyi alt üst edecektir ve eğer önemsemezseniz dönüşü olmayan çok kötü sonuçlara yol açabilir. Kocanız sadece onu sadece tek bir amaç için kullanıyormuşsunuz gibi hissedebilir. Kocanızın isteği azaldıkça, doğurganlık günleriniz boyunca yalnız ' yumurtlama + seks = BEBEK! ' fikri aklınızı kemirirken muhtemelen daha çok sıkılacaksınız.

Bu tehlikeli aylık döngü, her iki tarafında duygularını göz önünde bulundurmak için zaman ayırmadığınız sürece bazı kötü yatak odası tutumlarına sebep olacağından emin olunmalıdır.Bu yüzden, takvim çılgınlığı yaşamadan ve bir sonraki ayın yumurtlama planını çıkarmadan önce, kaçınılmaz seks yaşamını yöneten bu tavsiyeleri düşünmek bir kaç dakika ayırın.

Kurtuluş

Anlatılan şey en üst seviyeye ulaştığında, kuralların değiştiğinden emin olun, fakat bu basit adımlar kocanızla aranızda olan gerilimi ortadan kaldırmak için size yardımcı olacaktır.

Reklam
Reklam

1) Ne yaptığınızın bilincinde olun. Kötü davranışlarınız neyi ortaya çıkardı? Yumurtlama çubuğu size tam zamanı olduğunu söylediğinde hissettiğiniz şey baskı mı? Bu ay olacağına dair bir umut mu? Daha önce olmayan bir korku mu? Ne olursa olsun, kendinize ve eşinize karşı dürüst olun. Sadece duygularınızı ona açarak aranızdaki gerilimi ortadan kaldırabilirsiniz.

2) 'Buluşma gecesi ' ve ' tartışma gecesi ' için zaman yaratın. Yumurtlama konusunu konuştuğunuzda kocanızın ve sizin aynı fikri paylaşmama ihtimalide vardır. Siz,kocanız denemeniz hakkında konuşmuyormuş gibi hissederken, kocanızda sizin tek konuşmak istediğiniz şey buymuş gibi hissedebilir.( Erkeklerin Mars'tan kadınların Venüs'ten gelmesinin nedeni).Her haftanın bir gecesini hamilelik süreciniz hakkında konuşmaya ayırın. Günlük olayları bir kenara bırakın ve sorunlarınızı konuşmak için gerçekten zaman yaratın. Fakat bebek yapmanın dışında da bir yaşantınız olduğunu unutmayın, bu yüzden ' buluşma gecesi'nde hamilelik planınız dışında şeylerden bahsettiğinizden emin olun. Bu bir çift olarak tekrardan iletişim kurmanızı sağlayacak ve ilk olarak neden çocuk sahibi olmak istediğinizi size hatırlatacaktır.

Reklam
Reklam

3) Odanızda romantik bir atmosfer yaratın. Yumurtladığınızda yatak odası aktivitesi daha uygun bir ortam yaratacaktır fakat romantiklik fikrinizi kaybetmeyin. Bir kaç mum yakmanın ve hoş bir müzik çalmanın bir zararı var mıdır? Küçücük bir çaba çok büyük yol katledebilir.

4)Kendinizi şımartın. Yumurtlama döneminizi takip etmek streslidir. Bir amaç için seks streslidir. Bir bebeğe sahip olmayı denemenin bütün süreçleri streslidir. Neden bunlarla mücadele ediyorsunuz? Sadece onu kabul edin ve yumurtlama döneminde olan gerilimi ortadan kaldırmaya yardım edecek her şeyi yapın. Masaj programı oluşturun, manikür randevusu alın, kız arkadaşlarınızla toplaşın ve eski erkek arkadaşlarınızdan bahsedin. Aklınızın ve vücudunuzun rahatlamasını sağlayacak her şeyi yapın.

5) Nezaket bulaşıcıdır. Kocanız ister göstersin ister göstermesin, hamile kalmanızın çok uzun süre alması, her ay girişimde kocanızın üzerinde çok büyük baskı oluşturacaktır. Bir komutan duyarlılığı ile emirler yağdırmaktansa neden sadece fısıldamayı denemiyorsunuz? Ne kadar tatlı bir baba olacağının yazılı bir not ile yastığına bir kutu çikolata bırakın veya beraber kaldığınız bir sonraki gece yapmış olduğunuz programın yazılı olduğu baştan çıkarıcı bir e-posta gönderin. Nezaket, bulaşıcıdır. Siz farkında bile olmadan sizin o uyuşuk kocanız yumurtladığınızı bilmeden sizi kutlamak için elinde bir buket çiçekle eve gelecektir.

Reklam
Reklam