Yatak odasında bıçakla şaka kötü bitti

Konya'da muhasebecilik yapan U.K., eşi L.K. ile yatak odasında şakalaşırken, elindeki bıçak eşinin sağ boyun bölgesine çarptı.

Konya'da muhasebecilik yapan 23 yaşındaki U.K., iddiaya göre 19 yaşındaki eşi L.K. ile yatak odasında şakalaşırken, elindeki bıçak eşinin sağ boyun bölgesine çarptı. Atardamarı kesilen ve aşırı kan kaybeden L.K. hastanede yapılan tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacı Hasanbaşı Caddesi'ndeki müstakil bir evde meydana geldi. U.K., elindeki bıçakla yatak odasında 1,5 yıllık eşi ev hanımı L.K. ile şakalaşmaya başladı. Şakalaşma esnasında U.K.'nin elindeki bıçak iddiaya göre yanlışlıkla 4 aylık bebeğinin annesi L.K.'nin sağ boyun bölgesine çarpıp, kesti. L.K., kanlar içerisinde yerde kaldı. Paniğe kapılan U.K., ambulans çağırdı.

Reklam
Reklam

Atardamarı kesilen ve kan kaybeden L.K., ambulansla önce yakındaki özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Meram Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

L.K.'nin yapılan müdahele sonrası hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.Eşinin yaralanmasına sebeb olan U.K. ise polis tarafından gözaltına alındı. U.K. polise verdiği ilk ifadesinde,"Eşimle şakalaşıyordum. Elimdeki bıçak yanlışlıkla boynuna geldi." dediği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: