Yatakta Ne İstiyorsunuz?

Partnerizi daha çok etkilemek için istediklerinizi söyleyin.

Hayalinizdeki gibi bir seks hayatı elde etmek ister misiniz? Bunun için yapmanız gereken tek şey talep etmek. Sevgilinize sadece neden hoşlandığınızı söyleyin. Bu çoğu erkek için tahrik edici bir durumdur. Sonuç olarak o da mükemmel sekse ulaşmak için sizin kadar istekli. Ondan durmasını başlamasını veya yatakta yaptığı bir hareketi değiştirmesini istemeniz eleştiri şeklinde olmak zorunda değil. Onu davetkar bir şekilde yönlendirmeniz hoşuna gidecektir.

Cinselliğinize sahip çıkın
Üç maddelik liste oluşturun
-Sevdiğiniz pozisyonlar
-Sevmediğiniz pozisyonlar.
-Sevebileceğinizi düşündüğünüz ve denemek istediğiniz pozisyonlar.

Reklam
Reklam

Sevgili listelerinizi yok edin
Şimdiye kadar beraber olduğunuz erkeklerin performans değerlendirmesinden oluşan bu çok gizli listeyi kafanızdan atın. Çünkü aslında onlar sizin cinsel kimliğinizi güçlendirdikçe karşınızdakini zayıflatır.

Rol yaparız
Bazen hepimiz kötü seksin sonrasında mutluymuş gibi davranırız. Ama böyle yapmak aslında kendimizi kötü hissettirir, pişmanlık duygusun daha ağır gelir. Kendinizi önemseyin ve seksten gerçekten zevk almadığınızı söyleyin.

Vücudunuzu keşfedin
Cinsel isteklerinizin farkında olmamak aslında bedeninizi çok iyi tanımamanızdan kaynaklanıyor. Seks esnasında zevk alabileceğiniz noktaları keşfederek cinsel multluluğu yakalayabilirsiniz.

İstediklerinizi dile getirirken kendinizi stres altında hissetmeyin. Çünkü müstehcen konuşmalar karşısında erkekler fazlasıyla tahrik olur ve sizin sevişmek istediğinizi düşünüp harekete geçiyor.