Yavilioğlu’dan Başsağlığı Mesajı

Bölge Eğitim Hastanesi karşısında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 genç için Erzurum Ak...

Bölge Eğitim Hastanesi karşısında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 genç için Erzurum Ak Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Yavilioğlu mesajında şunları kaydetti, “Erzurum’da meydana gelen elim bir trafik kazasında Atatürk Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof.Dr.Yavuz Onganer, Prof.Dr. Metin Güngörmüş, Prof.Dr.Ahmet Dodoloğlu, Yrd.Doç.Dr.Selami Yeşilyurt ile Erzurum Barosu Avukatlarından Zinnur Kara’nın evlatları, Burak Onganer, Furkan Güngörmüş, Fatih Dodoloğlu, Muhammet Sait Yeşilyurt ve Erdem Kara’nın gencecik yaşlarında hayata veda ettiklerini öğrenmiş olmanın derin teessürünü yaşıyorum. Ailelerin acısının büyüklüğü karşısında Cenab-ı Hak’tan sabır ve tevekkül niyaz ediyorum. Bu kaza ile ebediyete intikal eden evlatlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabr-ı cemil diliyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: