Yavru köpeğe deri nakli yapıldı

Bolu Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nde, bir vatandaş tarafından getirilen sokak köpeğine deri nakli yapıldı. <br/>Bolu Belediyesi...

Bolu Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nde, bir vatandaş tarafından getirilen sokak köpeğine deri nakli yapıldı.
Bolu Belediyesi Veteriner Hekimi Koray Kolludemiroğlu, yapılan operasyonun ardından ilk yoğun bakımı atlatan yavru köpeğin durumunun iyi olduğunu söyledi.
Kolludemiroğlu, ön sol kolu tamamen parçalanmış olarak duyarlı bir vatandaş tarafından kendilerine getirilen yavru köpeğin ameliyata alındığını ve iki saat süren operasyonla başka bir köpekten alınan deri nakliyle sağlığına kavuşturulduğunu kaydetti.
Kolludemiroğlu, "Operasyonun ardından yapılan muayenede deri dokusunun yeni implante edilen bölgede uyumlu olduğu ve dokunun bütünlük sağladığı tespit edildi. Ön humerus kemiğindeki kırık derinin bütünlüğü sağlamasıyla tekrar operasyonla alçıya alınacak ve tamamen iyileşecek. İlk yoğun bakımı atlatan yavru köpek şu anda çok iyi durumda.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz