Yavru Köpekler Rehabilitasyon Merkezine Götürüldü

OSMANİYE (AA) - Toprakkale ilçesinde 9 yavru köpek, Osmaniye Belediyesi Sahipsiz Hayvanları Rehabilite Merkezi'nde koruma altına alındı.

Toprakkale ilçesinde 9 yavru köpek, Osmaniye Belediyesi Sahipsiz Hayvanları Rehabilite Merkezi'nde koruma altına alındı. Organize Sanayi Bölgesi civarında hayvanseverler tarafından belirlenen 9 yavru köpek, Osmaniye Belediyesi'ne bildirildi. Belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü, veteriner hekim Ali Laçinbala'yı yavru köpeklere sahip çıkması için görevlendirdi. HAYTAP üyesi Özge Özdemir'le irtibata geçen belediye ekipleri, bölgedeki 2-3 haftalık oldukları belirlenen yavru köpekleri, Osmaniye Belediyesi Sahipsiz Hayvanları Rehabilite Merkezi'ne götürdü. Laçinbala, son dönemde bölgede sahipsiz köpeklerle ilgili çok sayıda ihbar aldıklarını belirterek, "Geçtiğimiz haftalarda bölgedeki sahipsiz köpeklere belediye olarak HAYTAP Federasyonu ve hayvanseverlerin katkılarıyla yem ve mama yardımında bulunmuştuk. Daha sonra acil durumdaki bazı köpekleri barınağımızda koruma altına aldık. Yavru köpeklerin de durumu şu an çok kritik ve bakım gerektiriyor. Korunmaya muhtaç yavru köpekleri barınağımıza götürerek bakımları yapacağız. Bölgedeki tüm hayvanseverlere katkılarından dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: