Yavruları satılan köpek adeta hayata küstü...

Konya'da 2 yavrusu ve kendisi farklı kişilere satılan 2.5 yaşındaki terrier cinsi köpek, yavrularını bulmak için satıldığı akvaryumcuya geri döndü.

Konya'da 2 yavrusu ve kendisi farklı kişilere satılan 2.5 yaşındaki terrier cinsi köpek, yavrularını bulmak için satıldığı akvaryumcuya geri döndü.

Fakat yavrularının olmadığını görünce işyerinin önündeki kanepenin üzerinden hiç ayrılmayan anne köpek, adeta hayata küstü.

Köpeğin yaklaşık 1,5 ay önce 2 yavru dünyaya getirdiğini belirten akvaryum sahibi 20 yaşındaki İsmail Arıcı, şunları söyledi: "Terirer cinsi köpek doğumdan kısa bir süre sonra yavruları ile bize getirildi. Anne ve yavru köpeklere biraz baktık. Yavru köpekler anne sütünden kesildikten sonra yavru köpekleri bir hayvan sevene, anne köpeğide bir başka kişiye sattık."

Reklam
Reklam

Anne köpeğin yaklaşık 2 hafta sonra geri geldiğini belirten İsmail Arıcı, "Anne köpeği 35 TL'ye satmıştım. Sattığım kişinin bulunduğu yer, işyerime yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta fakat bir gün sabah işyerime geldiğinde anne köpeği kapının önünde gördüm. Hemen sattığım kişiyi aradım, bana köpeğin kaybolduğunu söyledi. İşyerinin kapısını açtığımda ise anne köpek içeride yavrularını aradı. Göremeyincede dışardaki kanepenin üzerine uzandı. Adeta küsercesine orada duruyor.

Yaklaşık bir haftadır da sürekli orada. Arada bir kayboluyor, sonra yeniden gelip kanepenin üzerinde duruyor. Köpek maması ve su veriyoruz. Onları bile yiyip, içmiyor. Veterinere danıştığımda köpeğin, yavrularından ayrıldığı için böyle bir davranış sergilemiş olabileceğini, ifade etti."diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz