Yavuz Donat, Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Gazeteci ve Yazar Yavuz Donat, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.Bilgi...

Gazeteci ve Yazar Yavuz Donat, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Bilgi almak ve bazı incelemelerde bulunmak için Samsun’a gelen Donat’ı makamında konuk eden Başkan Yılmaz, usta gazetecinin Samsun ve 19 Mayıs ile ilgili sorduğu soruları yanıtladı ve genel olarak Samsun’la ilgili bazı bilgiler aktardı.

Belediyedeki sohbetin ardından Başkan Yılmaz konuğunu Samsun’daki ilk Milli Mücadele oluşumunun ve toplantılarının yapıldığı Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınarak müze haline getirilecek olan “Şeyh Sadi Tekkesi”ne götürdü. Burada Donat’a tekkenin tarihi hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz daha sonra da Donat’a Türkiye’de başka örneği olmayan ve projesi Başbakan Erdoğan tarafından da ödüllendirilen “Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı”nı gezdirdi. Engelli vatandaşların yakınları ile gelip konaklayacağı, uzmanlar eşliğinde denize ve havuza girip hem rehabilitasyon hizmeti hem de eğitim alacağı merkezi ilgiyle gezen Donat, tesisi çok beğendiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz