Yavuz Donat Mersin'de

Sabah Gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat, eşi ile birlikte Mersin'de ABB Başkanı Selman Özipek'i ziyaret etti.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat, eşi ile birlikte Mersin'de Anadolu Basın Birliği (ABB) Başkanı Selman Özipek'i ziyaret etti. Donat, geçtiğimiz Cumartesi günü ziyaret ettiği Mersin'de gazeteci dostlarıyla hasret giderdi.

Donat'ın ziyaretinde, ABB Başkanı Selman Özipek, Gazeteci işadamı Hamit İzol, İmece Gazetesi Sahibi Nazmi Akdağ, Sabah Gazetesi Mersin temsilcisi Şevket Coşkun, Doğan Haber Ajansı Mersin temsilcisi Ali Ekber Şen, Kanal 33 televizyonu yönetim kurulu başkanı Turgay Demirtaş ve Yenigün Gazetesi Sahibi Atilla Tulay yer aldı.

Reklam
Reklam

Yavuz Donat, Mersinli gazetecilerle Mersin gündemini konuştu. Donat, sohbet esnasında Mersin'de Limanın olmadığı dönemlerde, tüm bölgenin ticaretinin iskelede yapıldığından bahsetti.

Donat, eski günleri anlatırken bir ara derinliklere daldı. Mersin'in gelişmekte olan bir şehir olduğunu belirten Yavuz Donat, Mersin'in popülerliliğinin Mersin İdman Yurdu sayesinde daha da arttığını vurgulayarak "İlk yarıda Mersin çok iyi bir durumda idi. Almış olduğu puanlarla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Ancak ikinci yarı başlarken beraber, gidişat tersine dönerek inişe geçti. Bunun nedenini anlamak zor. İnşallah kısa sürede toparlanır ve tekrar ibreyi yukarı çevirir" dedi.

Bundan kısa bir süre önce Mersinliler'in hizmetine giren Haberci Cafe&Fast food'un bahçesini çok beğendiğinin altını çizen Gazeteci Donat, burada çok lezzetli menülerin bulunduğundan emin olduğunu dile getirdi. Ancak kendisinin perhiz yaptığını söyleyen Donat, çok canının çekmesine rağmen bu tür yemeklerden uzak durduğunu belirtti.

Anadolu Basın Birliği Başkanı Selman Özipek, Yavuz Donat'ın ziyaretiyle ile ilgili olarak "Yavuz abimizin Mersin'e her gelişinde, içimizi ayrı bir heyecan kaplıyor. Kendisini burada ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Böylesine usta bir kalemi, gazeteci olarak daima örnek aldık. kendisi tam bir Mersin sevdalısı. Burayı ziyaretinin ardından, Mersin gündemini gazetesinde yer vermesinden dolayı, kentimiz Türkiye çapında daha fazla tanınıyor. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı kendisine minnet duyuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Yavuz Donat, doğup büyüdüğü Camişerif mahallesi'nde, geçtiğimiz yıl kendi adına tahsis edilen sokağın tabelasının önünde hem eşiyle birlikte, hemde diğer gazeteci dostlarıyla birer hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz