Yavuz, Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Ahmet Yavuz, mahalle muhtarlarına yaptığı ziyaretlere devam ediyor.MHP ilçe...

MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Ahmet Yavuz, mahalle muhtarlarına yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

MHP ilçe teşkilatı olarak mahalle muhtarlarına yaptıkları ziyaretleri mübarek Ramazan ayı içersinde de devam ettiklerini belirten Yavuz, iftar yemeği ile teravih namazı sonrası mahalle sakinleriyle bir araya geldiklerini kaydetti. Mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini yerinde dinlediklerini aktaran Yavuz, “Şuana kadar 14 mahallemizin muhtarı ile bir araya geldik. Geçtiğimiz hafta içerisinde Candaroğulları Mahallesi Muhtarı Kaşif Akın, Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Envet Kanaat, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Namık Hasan Kuru ile bir araya geldik. Aynı zamanda çevre esnafı ve ikametgah sahipleri ile buluştuk, görüş ve düşüncelerini aldık. Bizlere gösterdikleri güler yüzün sıcaklığını gönlümüzde hissettik” dedi.

Reklam
Reklam

Kastamonuluların MHP ile birlikte olduklarını iddia eden Yavuz, “Vatandaşlarımızın ortak ifadeleri MHP’nin yapılacak ilk seçimde iktidar gelmesinin Türkiye’nin olmazsa olmazı, yerelde ise MHP’li Kastamonu Belediyesinden ve çalışmalarından duyulan memnuniyetin güçlenerek devam etmesi yönündedir. Kastamonu Belediyesinin her sokak ve cadde de hizmetlerini aralıksız sürdürdüğünü, birim amirlerinin makamlarda değil sahada ekiplerinin başında, halkıyla kol kola çalışmaları koordine ettikleri ve denetledikleri vatandaşlarımızın bizleri memnun eden ifadeleridir. MHP olarak sizlere ve Türk Milletine verdiğimiz sözdeyiz. Bizler aziz milletimizin ve Kastamonu’muzun hizmetkarı olmayı şeref sayan, Çanakkale’de doksan bin şehit veren bu kutsal diyarın bağrından çıkan insanlarız” diye konuştu.

Kastamonu’nun hızla büyüdüğünü ifade eden Yavuz, şöyle konuştu: “Hızla büyüyen Kastamonu, misafirlerimizin geldiklerinde gülümsedikleri ayrılırken hüzünlendikleri, tarihi ve kültürel mirası hayranlık uyandıran, sokak ve caddeleri çiçek bahçeleri ve yeşilliklerle donanmış muhteşem bir şehirdir. Bu güzelliklerin harcını hemşehrilerimizle birlikte kardık. Bu muhteşem şehri MHP farkıyla inşa ettik, etmeye devam ediyoruz. İnşallah beşinci dönemi de hep birlikte yaşayacağız”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: