Yavuz Selim Ortaokulu'ndan Puanlı Atletizmde Büyük Başarı

Akhisar Yavuz Selim Ortaokulu, 8-12 Nisan tarihleri arasında Manisa'da yapılan Puanlı Atletizm Müsabakaları'nda Yıldız Erkekler...

Akhisar Yavuz Selim Ortaokulu, 8-12 Nisan tarihleri arasında Manisa'da yapılan Puanlı Atletizm Müsabakaları'nda Yıldız Erkekler kategorisinde il üçüncü oldu.

Takım adına yarışan Hakan Yıldırım 100 metre koşusunda il ikinci oldu. Okulun yıldız erkekler puanlı atletizm diğer kategoriler ile birlikte dereceye girerek, Manisa ili merkezinde gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Puanlı Atletizm Yarışmaları'nda topladığı 288 puanla takım halinde Manisa ili üçüncüsü olarak büyük başarı elde ederek, üçüncülük kupası aldı.

Reklam
Reklam

Küçük Erkeklerde yarışan Turhan Kaya, bin metrede il ikincisi oldu. Küçük erkekler takım halinde il beşincisi oldu.

Okul Müdürü Mustafa Göktepe, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin puanlı atletizme ilk kez katılmış olmasına rağmen, göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmeni Elif Dağdelen tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum. İlde ilk sıraya yükselmek için bundan sonra daha fazla çalışmak gerekiyor, çalışmaların bu doğrultuda devam edecek. Okulumuzda öğrencilerimize teknik çalışmalarda destek veren Emekli Beden Eğitim öğretmeni Aydın Tunalı’ya da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: