Yavuz Selim’den Mezunlar Pilavı

Tavşanlı Özel Yavuz Selim Koleji mezun olan öğrencilerine mezunlar pilavı verdi. Etkinliğe daha önce Yavuz...

Tavşanlı Özel Yavuz Selim Koleji mezun olan öğrencilerine mezunlar pilavı verdi. Etkinliğe daha önce Yavuz Selim Kolejinde okumuş 100’e yakın öğrenci katıldı. Mezun öğrenciler İstanbul, Bursa, Ankara ve diğer illerden ve yurt dışından okulumuza gelerek bu etkinliğe katıldı. Mezunlarımız birbirleriyle ve öğretmenlerimizle hasret giderdiler. Öğretmen ve mezunlarımız pilav gününde bir araya gelmenin sevincini yaşayarak eski günleri yad ettiler.

Mezunlar, multimedyaya alınarak burada kendileri için yapılan videoları izlediler.

Reklam
Reklam

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Adem Kütükçü şunları söyledi:

“Biz Yavuz Selim ailesi olarak mezunlarımızla irtibatı kesmek istemiyoruz. Yavuz Selim’den mezun olan her öğrenci bizim için değerlidir. Birbirimizle irtibatı kesmeyerek iletişim halinde olalım. Tavşanlı’da bir okulunuzun olduğunu unutmayın. İstediğiniz zaman okulumuzu ziyaret edin. Ayrıca nerede çalışıyor olursanız olun büyüklenmeyin. Sözlerimi şu anekdotla bitiriyorum. Yavuz Sultan Selim, Mısır’ı fetih ettikten sonra İstanbul’a ordusuyla gelir. Anadolu yakasına geldiğinde duymuş ki kendisi için kutlama töreni hazırlanmış. Cennet mekan Yavuz Selim büyüklük göstermemek için ordusunu konaklatmış ve geceyi beklemiş gecenin ilerleyen saatlerinde İstanbul’a girmiş. Bizler de böyle olmalıyız. Sizlerden ricam birbirinizi kaybetmeyin ve mezun olan herkesi bizimle irtibatlandırın. Facebook ve Twiter adreslerimizden bizlere ulaşın” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: