Yavuzeli Ve Araban Sydv Personeline Rumkale Moral Gezisi

Gaziantep’in Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş tarafından Yavuzeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Yavuzeli ve...

Gaziantep’in Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş tarafından Yavuzeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Yavuzeli ve Araban Vakıf personellerine aileleri ile birlikte Rumkale gezisi düzenledi.

Yavuzeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yıldırım Karabay gezi nedeniyle yaptığı konuşmada, bu tür sosyal faaliyetlerinin artılarının fazla olduğuna inandıklarını söyledi. Karabay, “Bu tür geziler, personelin moral ve motivasyon açısından verimli olacağını düşünüyoruz. Bu geziyi katılan Yavuzeli ve Araban SYDV Müdürleri olarak ilçe Kaymakamımız Serhat Karabektaş’a teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Karabay gezi çerçevesinde, Rumkale çevresinde tekne turu ile Halfeti ilçesi ve Savaşan köylerinide gezdiklerini belirtirken, gezinin anlamlı ve unutulmaz güzel olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: