Yaya Önceliğini Anlatacak Eğitimciler Sertifikalarını Aldı

'Yaya Öncelikli Kent Antalya Projesi' kapsamında emniyet, Milli Eğitim ve sürücü kursları personeline eğitici sertifikası...

'Yaya Öncelikli Kent Antalya Projesi' kapsamında emniyet, Milli Eğitim ve sürücü kursları personeline eğitici sertifikası verildi.

Antalya Valiliği koordinesinde, Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Antalya'da Yaya Önceliği ve Güvenliğini Sağlamak İçin Hayat Boyu Öğrenme Projesi' kapsamında düzenlenen 'sertifikalı eğitici eğitimi programı' tamamlandı.

Dedeman Otel'de düzenlenen törene Vali Sebahattin Öztürk, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Aktuğ, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve Antalya Özel Sürücü Kursları Derneği Başkanı Nazmi Acan katıldı.

Reklam
Reklam

Sertifika töreninden önce konuşan Vali Öztürk, trafik konusunun önemli bir sorun olduğunu ifade etti. Türkiye'de demir yolu, hava, deniz ve karayolu alanlarında gelişmiş ülke standartlarını yakaladığını belirten Öztürk, şehir içi trafiğinde ise bazı sorunların hala devam ettiğini ifade etti. Diğer protokol üyelerinin konuşmaların ardından sertifika töreni düzenlendi. Eğitime katılanlara protokol üyeleri tarafından ‘eğitici sertifikası’ verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: