Yayla Mahallesi Tarihi Dokusuna Kavuşuyor

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2012-2013 yılı Mali Destek Programı çerçevesinde Kırklareli Belediye Başkanlığının hazırlamış olduğu...

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2012-2013 yılı Mali Destek Programı çerçevesinde Kırklareli Belediye Başkanlığının hazırlamış olduğu “Tarih Tarih Olmasın-Yayla Mahallesi Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım Hamlesi” projesi TRAKYAKA tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Kırklareli Belediye Başkanımız Cavit Çağlayan Trakya Kalkınma Ajansı'nın Tekirdağ'da bulunan merkezinde destek sözleşmesini imzaladı. Toplam bütçesi 1milyon 112 bin TL olan proje 581 bin 514 TL tutarındaki kısmı Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak olup, 530 bin 538 TL 'lik tutar ise projeye belediyeni eş-finansman desteği olarak yansıyacak.

Reklam
Reklam

Yayla Mahallesi içinde yer alan 3 sokak, 2 caddede ve Yayla Meydanı'nda sokak sağlıklaştırma ve kentsel tasarım faaliyetleri gerçekleştirilecek. Özellikle Kırklareli'nin ve Trakya Bölgesi'nin kültür turizmi potansiyelini açığa çıkartmayı hedefleyen “Tarih Tarih Olmasın - Yayla Mahallesi Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım Hamlesi” isimli projemiz, 12 ay sürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: