Yayladağı Gençlik Derneği'nden Suriyelilere Ramazan Yardımı

Yayladağı Gençlik Derneği, ülkesindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilere Ramazan dolayısıyla gıda ve giyecek yardımı yaptı.

Yayladağı Gençlik Derneği, ülkesindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilere Ramazan dolayısıyla gıda ve giyecek yardımı yaptı.

Dernek Başkanı Mehmet Toktaş, komşu ülke Suriye'de yaşanan gelişmeleri üzüntü ve endişeyle takip ettiklerini belirtti.

Toktaş, bir yılı aşkın süredir ilçede ağırladıkları Suriyelilere Ramazan dolayısıyla yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Toplanan gıda ve giyecek yardımlarını Suriye Türkmen Kitlesi yetkililerine teslim ettiklerini kaydeden Toktaş, "Ramazan'da Suriyeli misafirlerimizin yanında olmak istedik. Dileğimiz Suriye'deki olayların bir an önce bitmesi ve Suriyelilerin ülkelerindeki hayatına yeniden dönmeleridir" dedi.

Reklam
Reklam

Suriye Türkmen Kitlesi Genel Sekreteri Dr. Muhammed Şeyh İbrahim ise, yardımlar için dernek başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, Türkiye'ye ve Türk halkına her konudaki yardımseverlikleri ve duyarlıklıklarından dolayı minnettar olduklarını söyledi.

Muhabir: Erdal Türkoğlu / Salim Taş / Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: