Yayladağılılar Derneği'nin Ziyaretleri

Yayladağılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat ile Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı'yı makamında ziyaret

Yayladağılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat ile Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı'yı makamında ziyaret ettiler.

Merkezi Antakya'da bulunan derneğin başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Kaymakam Polat'ı ziyaret etti.

Yalçın, ziyarette derneğin yaptığı faaliyetler hakkında bilgi vererek, gelecek hafta Antakya'da yapacakları birlik ve beraberlik yemeğine davet etti.

Kaymakam Polat'ta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin çalışmalarını beğeniyle takip ettiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Dernek üyeleri daha sonra Belediye Başkanı Dağıstanlı'yı da ziyaret etti.

Muhabir: Erdal Türkoğlu / Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: