Yaz aylarında aşırı terlemeye son

Yaz aylarında aşırı terleme sorununa artık 10 saniyede son verebileceksiniz.

Uzmanlar, pudralı ürünler, rolonlar ve deodorantlar üzerinde yaptığı araştırmalar neticesinde; pudralı ürünlerin gözenekleri kapadığı ve kısa süre sonra terlemenin artmasına sebep olduğunu, rolonların ve deodorantların ise kokunun üzerini kokuyla kapatarak işlediğini ve daha sonra bastırılmış koku moleküllerinin ve bozulan deodorant moleküllerinin daha fazla koku yaratarak rahatsızlığı arttırdığını saptadılar.

Bu araştırmalardan çıkan sonuçların neticesinde ise yepyeni bir formül keşfettiler.

Reklam
Reklam

Uzmanlar bu formülle; deodorantların aksine kokunun üzerini kokuyla örtmek değil, kokunun ortaya çıkmamasını (koku moleküllerini yok etmeyi) ve aynı zamanda pudralı ürünler ve rolonlar gibi gözenekleri tıkamadan anında terleme sorununu ortadan kaldıracak bir formülü ürün haline gelmesini sağladılar.

Tüm Dünyada Ter Sorununu Çözen Sweat Away Artık Türkiye'de

Ülkemizde de satışa sunulan Sweat Away ismindeki bu ürün; ilk uygulandığı 10 saniye içerisinde terlemeyi durdurarak kokuların oluşmasını anında engelliyor. Ayrıca rolonlar gibi sadece koltuk altına değil terlemenin olduğu her bölgeye rahatlıkla uygulanabiliniyor.

Kolunuzu Kaldırmaktan Korkmayın!
Artık sayesinde kendinize olan güveniniz artacak ve daha özgür olabileceksiniz. Çünkü Sweat Away terleme sorununa son veriyor!

Tokalaşmaktan Korkmayın!
[

Sweat Away](http://sayyac.mynet.com/tiklama/382?tags=rozaderm9temmuz&url=http%3A%2F%2Fwww.adhood.com%2Fadserver%2Fgo.php%3Fzid%3D279130%26bid%3D80508) terleme önleyici set sayesinde elinizdeki terleme sorunundan da kurtulabiliyorsunuz.

Reklam
Reklam

Üstelik Sweat Away %100 Müşteri Memnuniyeti İle Satılmaktadır. Kullandınız ama fayda alamadanız mı? Sebep belirtmenize gerek olmadan paranızı geri alabiliyorsunuz!

Size iyi bir haberimiz daha var;
Ayakkabınızı Çıkartmaktan Utanmayın! Ayak Kokusu da Son Buluyor!

[

Sweat Away ](http://sayyac.mynet.com/tiklama/382?tags=rozaderm9temmuz&url=http%3A%2F%2Fwww.adhood.com%2Fadserver%2Fgo.php%3Fzid%3D279130%26bid%3D80508)ikili set halinde satılmaktadır. Bu setin içinde terleme ve kokuyu engelleyen vücut spreyinin yanı sıra, ayak kokusunu engelleyen ve ayağınızdaki mantar oluşumuna sebep olan tüm bakterileri ortadan kaldıran ayak bakım spreyi de bulunmaktadır.

Bize de bu sıcak yaz aylarında bu müjdeli haberi sizlerle paylaşmak kalıyor.

Reklam
Reklam

Şimdi sizde bir Sweat Away satın alarak tüm bu terleme sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Sweat Away hakkında detaylı bilgi almak için www.sweatawayturkiye.com adresini ziyaret edebilir ya da0212 270 88 44 no ’lu telefon numaramızı arayarak size özel destek alabilirsiniz.