Yaz Geliyor Haydi Diyete

Diyetinisyeninizden mektup var...!

Sevgili Burcu'nun da dediği gibi yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde herkesi bir zayıflama telaşı sarar. Sanırım kalın kıyafetler yerini incelere bırakınca diyete başlamak zorunlu hale gelmektedir.

Sonrasında büyük bir hevesle diyete başlama kararı alınır. ve ilk akla gelen, ''kısa sürede ne kadar çok kilo verebilirim '' olur.

Hemen arkasından araştırmalara girilir, ya popüler diyetlerin peşine koşulur ya kendinizce kısıtlama yoluna gider ya da çareyi uzman ellere bırakırsınız.

Danışanlarımızın ortak hikayelerinden çıkardığımız sonuçlara göre herkes mutlaka popüler bir diyet tarzını denemiştir.Genelde medyada ya da internette adı geçen kitap alınır, gelişigüzel okunur ve diyete başlanır ... Kimileri azimle devam ederse ve uyguladığı program şans eseri vücuduyla uyum gösterirse kilo verir, kimileri ise pes ederek ya diyeti bırakır ya da başka bir diyet yöntemine geçiş yapar.
Burada dikkat çekmek istediğim konu, uygulamaya çalıştığınız yöntem hangisi olursa olsun ( dukan , Karatay , alkali beslenme, kan grubu diyeti ve en son çıkan virgin diyeti vb... ) sizin metabolizmanıza gerçekten uyumlu bir program olup olmadığını araştırmanız gerektiğidir.

Reklam
Reklam

DEVAMI....