Yaz Gelmeden Acele Edelim

Harika bir vücut zor değil

Havalar ısınmaya başladıkça üzerimize giydiklerimiz de azalmaya başlıyor. Şüphesiz bununla birlikte moraller zamna zaman bozuluyor. Kış boyunca fazla kiloları kapatan kıyafetlerimiz artık üzerimizde değil..

Sağlıklı Yaşam Video'sunu Mutlaka İzleyin

Hal böyle olunca çareyi sahilde koşmak, bisiklete binmek, şok diyetler yapmakta arıyoruz. Aslında sadece yaz mevsimi geldiğinde değil yılın dört mevsimi sağlıklı ve fit yaşamak adına spor yapmak ve bunu işin uzmanları gözetiminde yapmak en sağlıklısı.

Biraz gezdik dolaştık, malum bizim de kış mevsiminden kalan gözardı ettiğimiz kilolarımız var. Hem eğlenceli ortamı, hem işi bilir sahipleri, modern ve son teknoloji aletleri ile harika bir spor ve sağlık merkezi bulduk. Life Express Fitness Club Batı Ataşehir, Doğu Ataşehir ve Kartal olmak üzere üç farklı noktada sağlıklı kalabilme şansı sunmakta.

Reklam
Reklam

Life Express. 2007 yılında Yücel Öztürk ve Ufuk Aydın tarafından iki ortak tarafından kurulan merkez kısa sürede 3. şubesine ulaşmış. İşin sahipleri mutfaktan yetişen fitness hocaları.İlk açtıkları yer Merit Life Göl Konakları'nda.

Markanın hazırladığı harika video sayesinde konu hakkında fikriniz olacak.

Yaz gelmeden fazlalıklara müdahele edelim, kış boyunca sağlığımızı devam ettirelim.

İletişim
Life Express Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezleri