Yaz Kampı’nda Eğlenerek İngilizce Öğrenecekler

Bahçeşehir Koleji, öğrencilerine 21-29 Haziran tarihleri arasında, uluslararası okul-dışı eğitim kurumu Geleceğin Yıldızları ve yabancı...

Bahçeşehir Koleji, öğrencilerine 21-29 Haziran tarihleri arasında, uluslararası okul-dışı eğitim kurumu Geleceğin Yıldızları ve yabancı eğitmenler ile beraber; yaşayarak İngilizce, spor, doğa ve eğlence içerikli İngilizce Yaz Kampı sunuyor.

Öğrenciler, kendi dil seviyesindeki yaşıtlarından oluşan 12 kişilik küçük gruplarda, 28 saat İngilizce dersi alarak, İngiliz, Amerikalı ve Kanadalı öğretmenlerle İngilizcelerini geliştirmek, bunu yaparken de kamp ortamında eğlenmek ve yeni arkadaşlar edinmek için olanaklar yakalayacaklar. Öğrenciler, toplam 28 ders saatlik İngilizce öğretiminin yanında, gün boyu katılacakları spor, sanat ve doğa faaliyetleri gibi etkinliklerde de yabancı eğitmenlerle beraber “yaşayarak ve eğlenerek İngilizce” öğrenme imkanına sahip olacaklar.

Reklam
Reklam

YAŞAYARAK VE EĞLENEREK İNGİLİZCE

Öğrenciler günün yarısını İngilizce ders eğitimiyle geçirirken kalan zamanlarını ise farklı aktivitelerle değerlendirecekler. Futbol, basketbol, beyzbol, voleybol, hokey, okçuluk, langırt, masa tenisi, badminton gibi fiziksel aktivitelerin yanında; öğrenciler Uludağ‘ın gizli doğal güzelliklerini keşfederek, define arayarak, fotoğraf çekerek, resim yaparak kendilerini geliştirip, doğada yaşam eğitimlerine, güzel sanatlar çalışmalarına, diskoya, gece eğlencelerine ve daha pek çok sosyal etkinliğe katılma fırsatı yakalayacaklar. Tüm aktiviteler sırasında görev yapan yabancı eğitmenler ile İngilizce pratik yapma imkanına sahip olacaklar.

Kamp sonunda öğrenciler, Türkçe ve İngilizce katılım sertifikası alarak, özel ödüller kazanma fırsatını da yakalayacaklar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz