Yaz Kur’an Kursları Arası Bilgi Yarışması

Araban Müftülüğü, Elif beldesinde yaz Kur’an kursları arası bilgi yarışması düzenledi.Araban Müftüsü Ahmet Sevinç, Gümüşpınar...

Araban Müftülüğü, Elif beldesinde yaz Kur’an kursları arası bilgi yarışması düzenledi.

Araban Müftüsü Ahmet Sevinç, Gümüşpınar köyü Camii İmam-Hatibi Sami Ayaz, Erenbağ köyü Camii İmam-Hatibi Ergün Tabara ve Elif beldesi Fatih Camii İmam-Hatibi İhsan Özkan’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada 7 grup yarıştı. Dereceye girenlere ödülleri verilirken, Araban Müftüsü Ahmet Sevinç yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Elif beldesindeki yaz Kur’an kurslarımız arasında yaptığımız bilgi yarışmasında amacımız, çocuklarımızın Kur’an kurslarında öğrendikleri bilgilerin daha kalıcı olmasını sağlamak ve halkımızın da bu alanda şuurlanmasına yardımcı olmaktır. Bu sosyal faaliyetler çocuklarımızın, gençlerimizin ve velilerimizin Kur’an kurslarına olan sevgilerini arttırırken, aynı zamanda bu kutsal mekanları sahiplenmelerine vesile olmaktadır."

Reklam
Reklam

Müftü Sevinç, ilçeye bağlı Elif beldesinde bir ilk olan bu faaliyetin, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerdeki diğer kardeş Kur’an kursları arasında da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: