Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Futbol Turnuvasında

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kurslarında eğitim alan...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kurslarında eğitim alan öğrenciler için futbol turnuvası düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yetiştirme Yurdu Halı Sahasında yapılan turnuvaya Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Müftü Mehmet Ali Öztürkçü, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve öğrenciler katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasının yapan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Bu program ilk defa bu yıl uygulanmakta. Gençlik Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında birlikte tertip edilen, camilerde verilen yaz Kur'an kursu öğrencilerine sportif bir eğitim verilmesi gelecek için çok güzel bir adım. Evlatlarımız hem camilerde Kur'an dersi din ahlak dersi alırken, burada da bedenen gelişmesi açısından çok önemli. Ben turnuvanın hayırlı olmasını diliyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "İlimizde ilk defa Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında futbol turnuvasını başlattık. 436 öğrenci bu turnuvaya katıldı. Çocuklarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: