Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Spor Yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan 81 il ve ilçelerindeki Gençlik...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan 81 il ve ilçelerindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlükleri ile İl Müftülükleri aracılığıyla geçen yıl başlatılan “Yaz Kur'an Kursları'nda Spor Yapıyoruz” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

“Yaz Kur'an Kursları'nda Spor Yapıyoruz” projesi kapsamında Aydın'da da İl Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yaz Kur’an Kursları'nın verildiği camiler tek tek ziyaret edildi. Aydın merkezde bulunan Hacı Ömer Camisi’nin ziyaretinde Cami İmamı Hayrettin Ayan ve kurs gören yaklaşık 150’ye yakın öğrenci tarafından cami girişinde karşılanan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cemal Kahriman ve Sportif Eğitim Uzmanı Ulaş Aksoy, öğrencilere tişört ve süt dağıtımı yaptı. Ayrıca bir adet Tenis masası Cami İmamı Hayrettin Ayan’a teslim edilerek Camii bahçesinde hizmete sunuldu. Kur’an Kursunda öğrenim gören öğrencilerin kurs saatleri dikkate alınarak uygun saatlerinin belirlenmesinin ardından, İl Müdürlüğünce görevli bir Masa Tenisi Antrenörü İsmail Kalfa çalışmaları başlatmak üzere görevlendirildi.

Reklam
Reklam

Spor Şube Müdürü Cemal Kahriman, yaptığı açıklamada; "Yaz Kur’an Kurslarında Spor Yapıyoruz projesi tüm hızıyla devam ediyor.Camilerde ve Kuran Kurslarında çocuklarımıza spor yaptırmayı ve çocuklarımızı sosyal faaliyetler alanına çekmeyi çok önemsiyoruz" dedi.

Cami İmamı Hayrettin Ayan'da ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu, çocuklarımızın sevincinin kendisini de çok mutlu ettiğini ifade ederek, böyle faydalı bir projenin hayata geçirilmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: