Yaz Kuran Kursunda Başarılı Olan Öğrencilere Hediye Yağdı

Fethiye ve çevresindeki cami ve kuran kurslarında açılan yaz kuran kursları sona ererken, Saruhan Camii’ndeki...

Fethiye ve çevresindeki cami ve kuran kurslarında açılan yaz kuran kursları sona ererken, Saruhan Camii’ndeki yazı kuran kursu törenle sona erdi.

Fethiye’de Saruhan Camii’nde 40 erkek, 30 kız öğrenci yaz kuran kursunu başarıyla tamamlarken, kursu en iyi derecede bitiren öğrencilere bisikletten, fotoğraf makinesine kadar değişik hediyeler verildi.

Saruhan Camii’ndeki törene Fethiye Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin yanı sıra Kuran-ı Kerim eğitimi alan öğrencileri aileleri de katıldı.

Öğrenciler Kuran-ı Kerim ve ilahiler okurken, Fethiye Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, yaz tatili boyunca diğer arkadaşlarımız evlerinde otururken, sizler camiye gelerek, kuran eğitimi aldınız. Allah aşkıyla büyüyen çocuklar ahirette Allah’ın gölgesinde olurlar. Sizler artık bir cami elçisi oldunuz. Büyüklerinizi de camiye davet edeceksiniz. Sizler artık Kuran okumasını bilen, iyiyi, doğruyu ve yanlışı biliyorsunuz. Şimdi burada dereceye girenlere manevi değeri büyük çeşitli hediyeler vereceğiz. Sizler için en büyük hediye ise ahirette alınan ödüldür” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: