Yaz kursunda Kur'an öğrenip bisiklet kazandılar

Bursa'da Nilüfer İlçesi Eserkent semtinde Hacı Ömer Raca Camii İmamı Fatih Osmanoğlu, kursu başarı ile...

Bursa'da Nilüfer İlçesi Eserkent semtinde Hacı Ömer Raca Camii İmamı Fatih Osmanoğlu, kursu başarı ile tamamlayan çocuklara bilgisayar hediye etti.
Çocukların yaz tatilini oyun oynayarak geçirdiğini belirten imam Fatih Osmanoğlu, Kur'an kursunu cazip hale getirmek için bu kampanyayı yaptığını söyledi. Yasin, Tebareke ve 10 tane namaz suresini ezberleyen çocuklara bilgisayar hediye ettiklerini belirten Osmanoğlu, kursu devamsızlık yapmadan bitiren her çocuğa da bisiklet hediye ettiklerini kaydetti.
Kursa 250 çocukla başladıklarını, 110 çocukla tamamladıklarını ifade eden Osmanoğlu, devamsızlık yapmayan 62 çocuğa bisiklet, Yasin, Tebareke ve 10 tane namaz suresini ezberleyen 3 çocuğa bilgisayar, başarılı olan 51 çocuğa da MP3 Çalar hediye ettiklerini dile getirdi.
Kampanyayı kış aylarında da sürdüreceklerini dile getiren İmam Osmanoğlu, "Okullar başladıktan sonra Ekim ayının ilk haftası Pazar günleri öğle namazından sonra 2 saat Kur'an okuyan öğrencilerimiz için program düzenledik. Okulların bitimine kadar devamsızlık yapmadan devam eden her çocuğumuza, tuttuğu takımın forması, spor çantası ve futbol topu vereceğiz. Önümüzdeki senenin yaz ayında farklı programlar düzenleyeceğiz." diye konuştu.
Hediyelerini alan çocuklar ise büyük sevinç yaşadı. Yaz tatilini Kur'an öğrenerek değerlendirdiklerini dile getiren çocuklar, bu sayede bilgisayar ve bisiklet kazandıklarını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz