Yaz Okulları 29 Haziran’da Başlayacak

Aydın Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği ‘Yaz Spor Okulları’ bu yıl...

Aydın Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği ‘Yaz Spor Okulları’ bu yıl 29 Haziran’da başlayacak.

Yaz Spor Okulları çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade eden Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, antrenörlerin okullardaki öğrencilere form dağıttığını ifade etti. Sporcu sayısı bakımından Aydın’ın Türkiye genelinde ilk dokuzda bulunduğunu ifade eden Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, “Sporcu sayısını arttırmak için çalışmalarımız sürüyor. Gerekli formları müdürlüğümüze bağlı antrenörlerimiz dağıtıyor. Ayrıca spor branşları konusunda bilgilendirmelerde bulunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

SEYYAH ULU ÇINARIN İZİNDE PROJESİ İLE AYDIN’A 2 BİN ÖĞRENCİ GELECEK

Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi kapsamında 640 öğrenciyi şehir dışına göndereceklerini ifade eden Akın, “Proje kapsamında 2 bin öğrenciyi ilimizde ağırlayacağız. Güzel ve etkinlik dolu yaz ayları bizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: