Yaz Okulunda İngilizcelerini Pekiştirdiler

Özel Samanyolu Yusuf Tanık İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen İngilizce Yaz Okulu, öğrencilerin yeteneklerini sergilediği İngilizce...

Özel Samanyolu Yusuf Tanık İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen İngilizce Yaz Okulu, öğrencilerin yeteneklerini sergilediği İngilizce Gecesi ile sona erdi.

Yaz okulunda Amerika’dan gelen öğretmenlerle yıl içinde öğrendikleri İngilizceyi pekiştirme imkanı bulan öğrenciler, öğrendikleri konuları sunum, skeç ya da şarkı olarak velilerine sundu.

İngilizce öğretmeni Orhan Oruç başkanlığında gerçekleştirilen gecede, öğrenciler İngilizceyi günlük hayata uyarlayarak birbirinden ilginç ve neşeli skeçler sundu.

Reklam
Reklam

Oruç, İngilizce öğrenmenin 21. yüzyılın en önemli gereklerinden olduğunu belirterek, dünyada ortak dil olarak İngilizce konuşulduğunu, bu nedenle öğrencilerine 2 ay süren 320 saatlik İngilizce kursu düzenlediklerini kaydetti.

Geceyi düzenleyen öğrenciler, bu uygulamanın daha verimli olduğunu ve öğrendikleri İngilizceyi pratiğe dökerek kavradıklarını belirterek, emeği geçen idarecilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Programın sonunda okul müdürü Şevket Yılmaz tarafından öğrencilere gösteri sonrası katılım ve başarı sertifikası verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz