Yaz Spor Kurslarına Yoğun İlgi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği yaz spor okullarının açılış töreni, Atatürk Kapalı...

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği yaz spor okullarının açılış töreni, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bahçelievler Gençlik Merkezi Halk oyunları ekibinin gösterisi ile gerçekleşen açılış törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Tören sırasında konuşan Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Daire Başkanlığı Sportif Eğitim Uzmanı Adem Akdeniz, Öğrencilerin yaz okuluna gelmelerinden dolayı son derece memnun olduklarını ifade ederek, “Her yıl 29 Haziran'da hem teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz hem de yaz spor okullarının açılışını yapıyoruz. Gençlerimizi sporla tanıştırıyoruz. onların ahlaklı iyi birer sporcu olarak yetişmesine, sporla tanışmasına yardımcı oluyoruz. Gençlerimizin İnternet kafelerde zaman geçirmektense spor okullarında sağlıklı yaşamalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca hedefimiz sporu toplumumuzun vazgeçilmez tutkusu ve yaşam biçimi haline getirebilmek için öncelikle çocuk ve gençlerimizi spora kanalize etmek ve onlara sporu sevdirmektir’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: