Yaz Spor Okulları Açılıyor

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, “Sporu toplumumuzun vazgeçilmez tutkusu ve...

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, “Sporu toplumumuzun vazgeçilmez tutkusu ve yaşam biçimi haline getirebilmek için gayret gösteriyoruz.” dedi.

Kabakçı, kurumları bünyesinde açılan yaz spor okullarında 29 Haziran’dan itibaren eğitimlere başlanılacağını kaydetti. 05-18 yaş grubundaki kız ve erkek öğrencilere yönelik açılacak okullarda, atıcılık, atletizm, badminton, başta olmak üzere 20 branşta eğitim verileceğini dile getiren Kabakçı, şöyle konuştu:

“Öncelikle çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak bizim en önemli görevlerimiz. Bizler çocuklarımızın vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi ve güzeli takdir edebilen, saygılı, kendini kontrol edip, kurallara uyan, erdemli sporcular olarak yetişmelerini istiyoruz.”

Reklam
Reklam

Kabakçı, bağlamda Türk Sporuna ve spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak için düzenlenen yaz spor okulunun 12 Şubat Stadyumundaki açılışına tüm vatandaşları davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: