Yaz Spor Okullarına Davet Ettiler

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de tüm...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de tüm çocukları ve gençleri yaz spor okullarına davet ediyor. Yaz okulları 29 Haziran’da başlayacak.

Düzce’de spor yapmayan çocuk kalmaması ve yaz aylarında gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla başlatılan yaz spor okulları başvuruları alınıyor. 8-18 yaş arasındaki tüm çocukların ücretsiz katılım sağlayabildiği yaz spor okullarında Okçuluk, taekwondo, masa tenisi, satranç, badminton, basketbol, voleybol, güreş, atletizm, teknik atletizm, karate, judo, cimnastik, hentbol, yüzme, tenis branşları bulunuyor.

Reklam
Reklam

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Antrenörü Tuğba Kılıç ve Güreş Antrenörü Ufuk Koçak, AVM önünde açılan Yaz Spor Okulları standı ile Düzcelilerin spor okullarına kayıt olmasını sağladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: