Yaz Spor Okullarından "yıldız Sporcular" Çıkarmak Istiyorlar

GAZİANTEP (AA) - ADEM YILMAZ - Eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından açılan yaz spor okulları, hem öğrencilerin tatillerini sporla değerlendirmelerini sağlıyor hem de bu alandaki potansiyellerini ortaya çıkarıyor.

"Stres atmalarını sağlamaya çalışıyoruz" Alati, öğrencilerin kurslar sayesinde, okul döneminde yaşadığı stresi de atmalarını sağlamaya çalıştıklarını vurguladı. Sporla çocukların yeni döneme daha iyi hazırlanmasını da amaçladıklarını dile getiren Alati, "Eğitimler okullar açılana kadar devam edecek. İlerleyen günlerdeki çalışmalarımızı ramazan ayına göre ayarlayacağız. Başarılı öğrencileri belediye bünyesindeki takımlara yönlendireceğiz" diye konuştu. Öğrencilerden Esra Karınca da evde boş durmak yerine sporla ilgilenmeyi tercih ettiğini söyledi. Spor yaparak zinde kalmanın çok güzel olduğunu ifade eden Karınca, "Basketbola ilgimden dolayı bu sporu öğreniyorum. Kursun dışında sosyal etkinliklerle tatilimizi değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu. Melike Coşkun ise yaz spor okuluna yazıldığı için mutlu olduğunu, kurslarla güzel arkadaşlıklar da edindiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz