Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın kayıtları başladı.İl...

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın kayıtları başladı.

İl Müdürlüğü'ne bağlı spor tesislerinde 5-18 yaş arasındaki gençlere yüzme hariç basketbol, futbol, voleybol, eskrim, masa tenisi, tenis, teakwondo, futbol, judo, güreş, atletizm ve satranç başta olmak üzere 20 farklı branşta açılan Yaz Spor Okullarına kayıtlar devam ederken 29 Haziran 2013 Cuma günü Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda açılışı yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “İl merkezi ve bağlı İlçe Müdürlüklerinde çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak, bunun yanı sıra İl Spor Merkezlerine spor dalları itibari ile katılan çocuk ve gençlerin lisanslı olarak spor yapmaları teşvik edilerek spor kulüplerine yönlendirilmesini amaçlıyoruz. Ücretsiz Yaz Spor Okullarına müracaatlar il Merkezinde İl Müdürlüğüne ve Gençlik Merkezine yapılabilir. Yaz spor okullarının 29 Haziran cumartesi günü düzenlenecek olan törenle açılışını yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz