Yaz Spor Okulu Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Didim Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda yüzme dalındaki kurslara katılarak başarı gösteren öğrencilere sertifikaları verildi.

Didim Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda yüzme dalındaki kurslara katılarak başarı gösteren öğrencilere sertifikaları verildi.

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, kursların sona ermesi dolayısıyla bir grup öğrenciyi makamında kabul etti.

Öğrencilere kurslardan memnun olup olmadıklarını soran Başkan Kamacı "Belediye olarak sizlerin yaz tatilinde hem eğlenmesi hem de bir spor alanında başarılı olabilmesi için böyle bir faaliyeti gerçekleştirdik. Didim Belediyesi olarak birçok spor alanında iddialıyız. Bünyemiz de Milli Takım Sporcularımızda var. Umarım sizleri de ilerleyen zamanda bizleri ve ailenizi gururlandıran bir noktada görürüz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kamacı, konuşmasının ardından öğrencilere daha sonra sertifikalarını vererek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Didim Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda yüzme kursuna katılan toplam 400 öğrencinin sertifika almaya hak kazandığı bildirildi.

Muhabir: Bahri Aşık / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: