Yaz Spor Okuluna Bin 980 Kişi Kayıt Yaptırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulu'na bin 980 kişinin kayıt yaptırdığı bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulu'na bin 980 kişinin kayıt yaptırdığı bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ninden yapılan yazılı açıklamada, 7-14 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen Yaz Spor Okulu'na bu yıl bin 980 kişinin kayıt yaptırdığı belirtildi.

Spor okulunda yüzme, futbol, basketbol, tekvando, karate, tenis, satranç ve bayan voleybol olmak üzere 8 dalda eğitim verileceğini ifade edilen açıklamada, bütün dallarda konularında uzman ve deneyimli çalıştırıcıların görev alacağını kaydedildi.

Reklam
Reklam

Yaz Spor Okulu kapsamında 25 Haziran 2012 Pazartesi günü Atatürk Kültür Parkı Cam Piramit'te açılış ve bilgilendirme töreni yapılacağı bildirilen açıklamada, 26 Haziran Salı gününden itibaren de belirtilen programlar kapsamında çalışmaların başlayacağı, kursların 17 Ağustos'a kadar süreceği ifade edildi.

Açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Büyükşehir Geleceğin Tenisçilerini Yetiştiriyor" sloganıyla Lara Düden Park'ta toplam bin 200 çocuğa ücretsiz verilen tenis eğitimlerinin tamamlandığı, yapılacak tören ile öğrencilere sertifikalarının verileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: