Yaz Spor Oyunlarına Büyük Ilgi

Aksaray Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okullarında, basketbol sporunun ilgi gördüğü bildirildi.

Aksaray Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okullarında, basketbol sporunun ilgi gördüğü bildirildi. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Spor Salonu'nda devam eden basketbol kursuna yaklaşık 200 çocuğun katıldığını belirtti. Yaz spor okullarında en fazla ilginin basketbol sporunun gördüğü ifade edilen açıklamada, basketbolun çocukların bedensel ve kas gelişimine, boylarının uzaması ve kilo vermelerine yardımcı olduğu ifade edildi. Açıklamada, kurslarda başarılı olan yetenekli öğrencilerin spor kulüplerine yönlendirildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: